saraefazat.com

Communication Design har som sit mål at bistå sine kunder med at opnå det udtryk, som netop de har behov for, og at skabe et gennemarbejdet design, som stråler af kvalitet og power. Hos Communication Design får kunderne fuld service og et færdigt kvalitetsprodukt, der er gennemtænkt og tilpasset målgruppen.

 

Communication Design blev etableret i 2000 af designeren Sara Efazat.
Hun er uddannet grafisk designer fra Danmarks Designskole med speciale i visuel kommunikation. De første tre år af uddannelsen tog hun på Designskolen i Kolding.

 

Sara Efazat er internationalt orienteret, og har blandt andet været på den grafiske afdeling på Gerrit Rietveld akademi i Amsterdam i 1993. Herefter rejste hun til USA, hvor hun arbejdede som grafisk designer. Sara arbejdede blandt andet med identitetsprogrammer og design til forskellige foldere og brochurer. Tiden i USA gav erfaring i at arbejde kommercielt og markedsorienteret.


Saras særkende som designer er et enkelt og minimalistisk design, som alligevel har kant, der gør det sigende og iøjnefaldende.

 

Communication Design er en innovativ virksomhed, som hjælper kunderne med at finde de rette skræddersyet løsninger.  Sara er visuelt orienteret så selv abstrakte emner får et klart udtryk med optimal gennemslagskraft for kunderne.

Follow Communication Design on

Communication Design   +45 26 48 77 80  I  designstudio@saraefazat.com  I  Njalsgade 38  I  DK-2300 Copenhagen S